Myggfångare Acreto

340060a

Thermacell® (Portabel)

Thermacell är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg. Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 98% skydd. Passar perfekt på terrassen där hemma, såväl som vid camping, jakt, fiske, båtliv etc. Du slipper otrevliga dofter, rökelser, myggmedel eller kemikalier på din hud, men framför allt – du slipper myggen! – See more at: http://www.acreto.se/Thermacell-Myggskydd#sthash.Ofx7bQ7N.dpuf

Executive

Mosquito Magnet Executive (sladdlös)

Vår myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. För platser med större myggproblem samt ställen där tillgång till elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Executive har inbyggd ”smart teknologi” – avancerad diagnostik och automatik för minskad gasförbrukning.

Independence

Mosquito Magnet Independence (sladdlös)

Myggfångaren som är bra att ha på platser med stora myggproblem, samt ställen där elektricitet inte finns. Mosquito Magnet® Independence arbetar med den patenterade Counterflow™-tekniken som ingen annan produkt på marknaden får använda. Tekniken är helt giftfri. Trots den avancerade tekniken är Mosquito Magnet® myggfälla mycket enkel att montera, sköta och använda. Alla modeller kan stå ute i ur och skur.

Pioneer

Mosquito Magnet Patriot

Mosquito Magnet Patriot är en riktigt bra myggfångare som är tillräcklig för de flesta platser, nu med täckningsyta upp till 4 000 m². Används i trädgårdar och uteplatser med normalstora myggproblem. Kräver el-anslutning. Mosquito Magnet® Patriot arbetar med den patenterade Counterflow™-tekniken som ingen annan produkt på marknaden får använda. Tekniken är helt giftfri.  Ersätter vår tidigare basmodell Defender.

ACRETO MOSQUITO MAGNET