Reservdelar

evinrude-topimg

klippo-imgVi har reservdelar & tillbehör till samtliga av våra produkter och fabrikat

Behöver du reservdelar till båtmotorn, gräsklipparen, robotgräsklipparen, motorsågen eller någon annan maskin, kontakta Utterströms i Skellefteå

Tänk på att när vi ska beställa reservdelar så behöver vi vissa uppgifter för att kunna ta fram rätt reservdel. Tänk då också på att de flesta tillverkare av trädgårdsmaskiner har ett modell & serienummer som avser endast maskinen och att motorn har ett separat nummer. Chassie och motornummer är inte samma sak.

Till de flesta trädgårdsmaskinerna behöver vi både beteckning på maskinen, (tex. Stiga Turbo 45 Combi), samt chassi och serienummer. Om det gäller reservdelar till en Briggs & Stratton motor kan du med fördel läsa här för att lättare hitta beteckningen på just din motor.

Detta är motornumret på en briggs- och strattonmotor.

briggs

 

 

 

Båtmotorer

Om det gäller en utombordsmotor så hittar du som regel modell och serienummer i framkant eller på sidan av motorns upphängningsbygel. På en del nyare motorer sitter det dessutom en klisterlapp under motorkåpan. När du tagit fram rätt uppgifter på din maskin eller motor kan du med fördel ta fram rätt reservdel med hjälp av sprängskisserna här på vår hemsida.

Under högsäsong är telefonbelastningen extremt hög framförallt mitt på dagen. Om du har svårt att komma fram på telefon så prova gärna på morgonen eller senare på eftermiddagen.

Vi använder oss av SMS-tjänst för att meddela när dina reservdelar har kommit.