Robotgräsklippare

 

Utterströms i Skellefteå säljer robotgräsklippare från Husqvarna och Viking.

Trött på att släpa omkring på en tung och krånglande gräsklippare varje vecka från juni till september? Då är robotgräsklipparen lösningen så länge dina gräsmattor är någorlunda sammanhängande och inte har alltför branta lutningar. En robotgräsklippare kan även vara bra för dig som är gräsallergiker.

Här nedan kan du se lite information om deras storsäljare, men för mer information besök tillverkarnas hemsidor och kontakta oss för bästa pris!
Kom in till oss så hjälper vi dig med planering och installation.

Husqvarna Automower Skellefteå - UtterströmsHusqvarna Automower

I över 20 år har Husqvarna arbetat med att utveckla robotgräsklippare. Denna enorma erfarenhet i kombination med våra innovativa tekniska lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att Husqvarna Automower® hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet.

Besök Husqvarna

Roobotgräsklippare Viking Skellefteå - UtterströmsViking iMow

Tid är en ständig bristvara i vårt moderna samhälle och mycket dyrbar. Med våra nya och ovanligt intelligenta robotar, MI 632 och MI 632 P, får du tid över. Det är därför du som bestämmer när din iMow skall klippa. Lägg upp klippschemat så att den arbetar när du inte är hemma eller när du sover. Och med den enkla och intuitiva menyn är det superenkelt. Enkelt uttryckt: Du njuter av din fritid och trädgård och iMow gör jobbet.

Mer om Viking

Välkommen in i butiken eller besök våra leverantörers hemsidor för mer information.