ATV

Hos oss hittar du fyrhjulingar av märket CF Moto, samt tillbehör från Black Wolf. Leverantören heter ATV Sweden och är störst i Sverige. För priser, besök vår blocketsida↑ eller kontakta butiken.

6488_cc0d17a8 6575_cc0d17a8 6575_cc0d17a8a

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om CFMOTO

 

Om ATV Sweden

ATV Sweden är ett fullserviceföretag främst inom fyrhjulingar, men även inom moped och motorcyklar. Företaget ingår i Silverstonegruppen som ett helägt dotterbolag.
Verksamheten är förlagd till Ljungby i Småland, där vi har vårt lager på 11.000 kvadratmeter för såväl produkter som reservdelar.

Försäljningen sker genom återförsäljare i Skandinavien, Baltikum och Östeuropa, samt genom egna dotterbolag i Polen och Rumänien.

ATV Sweden började importera fyrhjulingar från Asien redan år 2000, och var även först med att sälja vägregistrerade fyrhjulingar i Sverige. ATV Sweden är idag störst
på fyrhjulingar i Sverige och jobbar stenhårt på att fortsatt vara en av de största importörena av fyrhjulingar i Skandinavien.

ATV Sweden har agenturen för ett flertal atv-märken bland annat CF MOTO, SMC, CECTEK & ACCESS MOTOR. Företaget lagerhåller alltid minst 1000 st maskiner samt
över 30.000 st olika reservdelar. Hos Utterströms hittar du fyrhjulingar av märket CF Moto, samt tillbehör från Black Wolf.

Vår ambition är att ha det bästa återförsäljarnätverket i respektive land. Vi bygger upp långsiktiga relationer med våra återförsäljare och leverantörer, vi skall verka under
många år framöver och är därför noggranna i vårt urval av leverantörer och återförsäljare.