Robotgräsklippare

Du är här:/Robotgräsklippare
Robotgräsklippare2018-11-20T14:30:59+00:00

Trött på gräsklippningen? Skaffa en robot!

Trött på att släpa omkring på en tung och krånglande gräsklippare varje vecka från juni till september? Då är robotgräsklipparen lösningen så länge dina gräsmattor är någorlunda sammanhängande och inte har alltför branta lutningar. En robotgräsklippare kan även vara bra för dig som är gräsallergiker.

Husqvarna Automower

I över 20 år har Husqvarna arbetat med att utveckla robotgräsklippare. Denna enorma erfarenhet i kombination med våra innovativa tekniska lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att Husqvarna Automower® hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet.

Hemsida

Viking iMow

Tid är en ständig bristvara i vårt moderna samhälle och mycket dyrbar. Med våra nya och ovanligt intelligenta robotar, MI 632 och MI 632 P, får du tid över. Det är därför du som bestämmer när din iMow skall klippa. Lägg upp klippschemat så att den arbetar när du inte är hemma eller när du sover. Och med den enkla och intuitiva menyn är det superenkelt. Enkelt uttryckt: Du njuter av din fritid och trädgård och iMow gör jobbet.

Hemsida