Bränslefuel-fit-bottles

Oavsett om vi pratar båtmotor, fyrhjuling eller grästrimmer så rekommenderar vi Aspen alkylatbränsle. Väljer du att tanka 95 eller 98 på macken ska du vara medveten om etanolen som blandas i bränslet. På grund av detta måste bränslet stabiliseras innan maskinen ställs bort. Detta görs enkelt med ett koncentrat som köps på flaska i vår butik. Har du redan fått bränsleproblem kan du prata med vår verkstadspersonal för råd.

 

Sågkedjor & sågklingor

Se till att dina skärverktyg är vassa! Slipa dem själv eller lämna in dem till oss – så spar du på maskinen. Samma sak gäller för gräsklipparkniven.

Service

Se till att din maskin får den service som krävs, för en längre livslängd. Om du vill ha en maskin som startar när du ska använda den, måste du se till att maskinen underhålls med nya oljor, filter tändstift etc. Vill du göra det själv så har vi reservdelarna på lager, annars hjälper våra kunniga mekaniker dig med detta. Är maskinen ny bör du även kolla upp vilka krav som ställs för att garantierna skall gälla.

Reservdelar

– ”Det är väl samma på alla modeller?” Nej, tyvärr inte. Ta ett kort eller skriv av motor- samt serienummer, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt reservdelar.

Begagnade maskiner

Ska du köpa begagnat eller nytt? Vi tar inbyten och säljer dem vidare när vi har sett över maskinerna. Om du letar begagnade maskiner, ska du klicka här.
Vi annonserar nämligen alla våra begagnade maskiner på blocket.

hemsida bild skog trädgård