Fyrhjulingar & tillbehör från ATV Sweden

Ett komplett sortiment på ATV från 400-800cc

ATV Från CF Moto

Hos oss hittar du fyrhjulingar av märket CF Moto, samt tillbehör från Black Wolf. Leverantören heter ATV Sweden och är störst i Sverige. För priser, besök vår blocketsida↑ eller kontakta butiken.

Hög kvalité samt ett starkt fokus på innovation och utveckling har gjort CFMOTO till ett välkänt varumärke, även på den globala marknaden.
CFMOTO är världens snabbast växande ATV-märke och sedan 2013 även störst i Sverige. Med oslagbar kvalitet till konkurrenskraftiga priser, erbjuds ett komplett sortiment från 400-800cc.

Om ATV Sweden

ATV Sweden är ett fullserviceföretag främst inom fyrhjulingar, men även inom moped och motorcyklar. Företaget ingår i Silverstonegruppen som ett helägt dotterbolag. Verksamheten är förlagd till Ljungby i Småland, där vi har vårt lager på 11.000 kvadratmeter för såväl produkter som reservdelar.

Försäljningen sker genom återförsäljare i Skandinavien, Baltikum och Östeuropa, samt genom egna dotterbolag i Polen och Rumänien.

ATV Sweden började importera fyrhjulingar från Asien redan år 2000, och var även först med att sälja vägregistrerade fyrhjulingar i Sverige. ATV Sweden är idag störst på fyrhjulingar i Sverige och jobbar stenhårt på att fortsatt vara en av de största importörena av fyrhjulingar i Skandinavien. ATV Sweden har agenturen för ett flertal atv-märken bland annat CF MOTO, SMC, CECTEK & ACCESS MOTOR. Företaget lagerhåller alltid minst 1000 st maskiner samt över 30.000 st olika reservdelar. Hos Utterströms hittar du fyrhjulingar av märket CF Moto, samt tillbehör från Black Wolf.

Vår ambition är att ha det bästa återförsäljarnätverket i respektive land. Vi bygger upp långsiktiga relationer med våra återförsäljare och leverantörer, vi skall verka under många år framöver och är därför noggranna i vårt urval av leverantörer och återförsäljare.