Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Båtmotorer för alla behov

Utterströms i Skellefteå säljer båtmotorer i alla storlekar och modeller från Mercury och Minn Kota.

Mercury båtmotorer

Det finns en Mercury båtmotor för alla behov, från den beprövade 300 hk starka sexcylindriga Veradon till den minsta fyrtaktaren på 2,5 hk. Mercury utombordare är fyllda med finesser och berömda för sina mjuka, smidiga gångegenskaper och den tysta prestandan.

Mercury, konstruerar, bygger och testar tillförlitligheten på alla sina produkter. Därför att oavsett om du har fyra 300hk Verados spända på din akterspegel eller en 2.5hp fyrtakts på baksidan av din gummibåt, är konsekvent, pålitlig motorprestanda ett måste.

Minn Kota

Minn Kota grundades 1934 i Fargo, North Dakota av elmotorns uppfinnare Mr. O. G. Schmidt. Namnet kommer av dess närhet till gränsen mellan Minnesota och North Dakota. Minn Kota är idag en ledande tillverkare av elektriska trollingmotorer för montering i fören eller aktern på båten.

Motorerna finns i många modeller och effekter för de flesta användningsområden. Minn Kota elmotor Endura C2 och Endura MAX är tillsammans med Powerdrive, Terrova och Ulterra omåttligt populära produkter för fiske och båtliv.

Kontakta Claes Svensson

För mer information angående våra båtar och båtmotorer så kontakta Cleas direkt så svarar han på alla era frågor.
Direkttelefon: 0910-21 56 07
E-post: c.s@utterstroms.se
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram