Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Motorsågar &
röjsågar för alla behov

Ska du röja i din trädgård eller behöver du en proffsmaskin för att avverka skog?

Motorsågar

Vi har motorsågar för dig som är konsument och för dig som är yrkesverksam inom skog.

Vi har motorsågar från flertalet välkända varumärken och kan hjälpa dig hitta rätt maskin för dina behov. Jobbar du i skogen eller ska du fälla några träd i din trädgård? En motorsåg är ett verktyg som kan komma till användning vid många tillfällen. En bra motorsåg är oftast en bra investering.

I butiken har vi även skyddskläder - något som vi verkligen rekommenderar att du använder.

Det är mycket att tänka på - kom in så hjälper vi dig!

Röjsågar

Om du har en stor trädgård är en röjsåg en väl värd investering. Den är användbar överallt där gräsklipparen inte kan ta sig fram.

I vårt sortiment hittar du röjsågar från de bästa varumärkena. Om du har en stor trädgård är en röjsåg en väl värd investering. Den är användbar överallt där gräsklipparen inte kan ta sig fram. Välj en kraftigare modell om du vet att du kommer att röja i skogspartier med buskar och sly eller en enklare om du ska använda den enbart i trädgården för högt gräs och liknande. De kraftigaste röjsågarna är utrustade med röjstyre och sele. Du kan välja en modell med trimmertråd, slyklinga eller sågklinga för grövre skogsröjning.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram