Fritidsbåtar från kända tillverkare

Vi är återförsäljare av båtar tillverkade av Ockelbo, Uttern, Linder och Sandström. Du hittar mer information om tillverkarens båtar och båtmodeller under respektive hemsida. För mer information eller hjälp av modell, fråga oss så hjälper vi dig på rätt väg.

Linder Aluminiumbåtar

fyller många behov, och våra sportbåtar tar sig fram riktigt fort. Skillnaden är att du kan använda en mindre motor, lite färre hästkrafter, för samma fart som båtar i motsvarande klass tillverkade i andra material. Lägre bränsleförbrukning kan det också stavas.

Sandströmbåtar

Sandström är en av Sveriges största tillverkare av fritidsbåtar. Med ett tydligt fokus på kvalitet, säkerhet och innovation har vi utvecklat och producerat båtar sedan 60-talet.

Sandström har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.

Utternbåtar

Om du letar efter båtar som erbjuder allt du behöver redan från början så letar du efter en Utternbåt. På våra båtar ingår en hel del utrustning som ofta är tillval på andra,  till exempel durkar i teaklaminat, förtöjningspaket, kapell och dynor. Det ingår till och med en full uppsättning förtöjningsutrustning. Frihet redan från starten.

Ockelbo båtar

Ockelbo Boats bygger lättskötta båtar för familjen med beprövade skrovformer och moderna materialval. För dig som behöver en rymlig, ekonomisk och pålitlig båt är Ockelbo B16AL det perfekta valet.

HR Boat Sweden

…även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar och säljer rodd- och styrpulpetbåtar. Företaget har idag 17 anställda och 14 olika modeller som var och en på sitt sätt passar in på de krav och önskemål som båtköpare ställer.
Vid vår anläggning i Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution till våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Distributionen sker med egna lastbilar utan omlastningar vilket ökar tryggheten och kvalitén samt leveranssäkerheten för Dig som kund så att Du får Din båt i rätt tid.