Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Fritidsbåtar från kända tillverkare

Vi är återförsäljare av båtar tillverkade av Gemi, Kimple, Oskwig, Linder och Sandström.
Du hittar mer information om tillverkarens båtar och båtmodeller under respektive hemsida. För mer information eller hjälp av modell, fråga oss så hjälper vi dig på rätt väg.

Linder Aluminiumbåtar

Fyller många behov, och våra sportbåtar tar sig fram riktigt fort. Skillnaden är att du kan använda en mindre motor, lite färre hästkrafter, för samma fart som båtar i motsvarande klass tillverkade i andra material. Lägre bränsleförbrukning kan det också stavas.

Sandström båtar

Sandström är en av Sveriges största tillverkare av fritidsbåtar. Med ett tydligt fokus på kvalitet, säkerhet och innovation har vi utvecklat och producerat båtar sedan 60-talet.

Sandström har egen produktutveckling där våra produkter ständigt förbättras för att motsvara våra egna och kundernas krav. Produktionen sker i ändamålsenliga lokaler på ett kvalitetssäkert och rationellt sätt samt med moderna metoder och verktyg.

GeMi

Starka, snygga och säkra aluminiumbåtar.
Att äga en aluminium båt handlar om frihet och glädje över att kunna åka säkert, komfortabelt och tryggt på vattnet. Båten skall även vara tillverkad av hållbara och lättskötta materialval. Det ska vara enkelt att äga en båt, en GeMi.

GeMi Boats är ett norskt företag som producerar stabila och sjösäkra aluminiumbåtar av hög kvalité. Båtarna är utvecklade och anpassade till de tuffa väderförhållanden som kan upplevas runt kusterna i Norden.

HR Boat Sweden

…även känt som Höga Rodd, är ett helsvenskt företag som sedan mitten på 70-talet tillverkar och säljer rodd- och styrpulpetbåtar. Företaget har idag 17 anställda och 14 olika modeller som var och en på sitt sätt passar in på de krav och önskemål som båtköpare ställer.

Vid vår anläggning i Laxå sker utveckling, tillverkning samt distribution till våra återförsäljare i Sverige, Norge och Danmark. Distributionen sker med egna lastbilar utan omlastningar vilket ökar tryggheten och kvalitén samt leveranssäkerheten för Dig som kund så att Du får Din båt i rätt tid.

Kimple

Kimple är ett registrerat varumärke i Nya Zeeland. Företaget är baserat i Taiwan med produktionsanläggning i JiaXing, ZheJiang, Kina. Företaget är specialiserat på att tillverka båtar av aluminiumlegering sedan 1998. Under en grupp utmärkta yrkesmän, ett stort antal avancerade maskiner och utsökt hantverk garanteras kvaliteten på Kimple-båtarna.

Oskwig

Oskwig är det självklara valet när du vill ha en lätt, stabil, planande och helsvetsad aluminiumbåt till ett lågt pris. Utan att tumma på kvaliteten.

Oskwig är inte bara snälla mot plånboken. De är snälla även mot miljön. Tack vare den låga vikten och en skrovform som gör båtarna lättplanande behövs det inte lika stor motor på en Oskwig som på andra liknande båtar för att driva båten. Oskwig är dessutom i det närmaste 100% återvinningsbar.

Kontakta Claes Svensson

För mer information angående våra båtar och båtmotorer så kontakta Cleas direkt så svarar han på alla era frågor.
Direkttelefon: 0910-21 56 07
E-post: c.s@utterstroms.se

Kontakta Claes Svensson

För mer information angående våra båtar och båtmotorer så kontakta Cleas direkt så svarar han på all
Direkttelefon: 0910-21 56 07
E-post: claes@utterstroms.se
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram