Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Robotgräsklippare

Robot-gräsklippare

Köp din robotgräsklippare installerad och klar !

Robotgräsklippare installerad och klar

Att välja robotgräsklippare är inte alltid så lätt. Men om du kommer till oss så guidar vi dig i ditt beslut. Vi kan robotgräsklippare. Vi har flertalet modeller från välkända varumärken. Dessutom så kan vi installera, serva och vinterförvara din robot. Hos oss på Utterströms är du i trygga händer.

Vi utbildar dig i hur den fungerar och vi programmerar den så den klipper när du vill. Vi visar ett begränsat urval här. Kontakta oss så får du en offert på kostnaden för installation.

Tänk på detta efter installationen

Det är bekvämt att ha en robotgräsklippare. Det är dock viktigt att du kollar till den med jämna mellanrum. Det är inte ovanligt att roboten kör fast i ojämnheter i början och då kan du behöva laga hål och se över gräsmattan.

I vår butik hittar du även ett stort urval av grästrimmer så att du kan hålla efter kanter och rabatter. Vi rekommenderar dig att läsa instruktionsboken så du lär dig hur din robot fungerar. Då kommer du också enkelt kunna justera klipptider och zoner och anpassa din robot efter dig och din trädgårds förutsättningar.
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram