Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Snöslungor

Hos oss hittar du snöslungor i alla storlekar från välkända varumärken!

Köp din snöslunga hos oss

Vi har det du behöver för att din uppfart och tomt ska vara fri från snön. Hos oss hittar du snöslungor från välkända varumärken!

Trött på att skotta och skyffla snö? Oavsett vad man tycker om det så är snöröjningen ett måste under vintern. Men, vem hade tackat nej till att göra det lite roligare och lite lättare? Med en snöslunga sparar du både din tid och energi. Vi hjälper dig att hitta rätt snöslunga för att kunna underlätta snöröjandet under våra snörika vintrar.

Vilken snöslunga ska jag välja?

Snöslungor delas framför allt upp i två kategorier;

- Enstegsslungan som är avsedd för lite tunnare lager av snö och som används på mindre asfalterade ytor. Kastlängden är relativt kort, framför allt om snön är lite tung.

- Tvåstegsslungan som klarar större ytor och framför allt större mängder snö. Den berarbetar snön i två steg - först lunckras snön upp och sedan kastas den iväg. Eftersom maskinen väger mer än en enstegssnöslunga har den lättare för att borra ner sig i kompakt snö som har fått ligga någon dag. Om du vill ha möjlighet att köra på ytor där det kan finnas grus är tvåstegsslungan bäst lämpad.

Den vanligaste snöslungan är den bensindrivna tvåstegssnöslungan men för den mindre tomten kan det räcka med en eldriven snöslunga; antingen med sladd eller med batteri.
Copyright | All Rights Reserved | Utterströms AB | Svedjevägen 1, 931 36 Skellefteå | Telefon: 0910-155 80
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram