Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Butik/ reservdelar

Vi har reservdelar & tillbehör till samtliga av våra produkter och fabrikat

Tillbehör & Reservdelar

Tänk på att när vi ska beställa reservdelar så behöver vi vissa uppgifter för att kunna ta fram rätt reservdel. Tänk då också på att de flesta tillverkare av trädgårdsmaskiner har ett modell & serienummer som avser endast maskinen och att motorn har ett separat nummer. Chassie och motornummer är inte samma sak.

Till de flesta trädgårdsmaskinerna behöver vi både beteckning på maskinen, (tex. Stiga Turbo 45 Combi), samt chassi och serienummer. Om det gäller reservdelar till en Briggs & Stratton motor kan du med fördel läsa här för att lättare hitta beteckningen på just din motor.

Detta är motornumret på en briggs- och strattonmotor.

Båtmotorer

Om det gäller en utombordsmotor så hittar du som regel modell och serienummer i framkant eller på sidan av motorns upphängningsbygel. På en del nyare motorer sitter det dessutom en klisterlapp under motorkåpan. När du tagit fram rätt uppgifter på din maskin eller motor kan du med fördel ta fram rätt reservdel med hjälp av sprängskisserna här på vår hemsida.

Under högsäsong är telefonbelastningen extremt hög framförallt mitt på dagen. Om du har svårt att komma fram på telefon så prova gärna på morgonen eller senare på eftermiddagen.

Vi använder oss av SMS-tjänst för att meddela när dina reservdelar har kommit.

Sprängskisser

Vi säljer reservdelar och tillbehör till samtliga av våra märken. Här hittar du länkar till sprängskisser och/eller manualer till några av våra leverantörer.
Hittar du inte det du söker så kan du använda vårt formulär för en förfrågan till verkstaden. Vi återkommer så snart vi kan!

Skicka en förfrågan

Fyll i dina uppgifter och vad du söker eller undrar över så återkommer vi snarast möjligt!

    Jag vill ha information om:

    menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram