Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

ATV - CF Moto

Teknik och kvalitet är hjärta och själ i vår verksamhet

Välj och vraka mellan flertalet maskiner från CF moto.

CFMOTO tillverkar ATV, Side by sides och motorcyklar med kvalitet i världsklass som fullständigt överträffar dina förväntningar. Precis som du är vi entusiaster och hämtar inspiration världen över. Idag är CFMOTO världens snabbast växande ATV-märke och sedan länge störst i Europa!

Spana in CFMOTO CFORCE!

Varje modell i CFORCE serien är konstruerad för att ge dig den smidigaste passagen i den svåraste terrängen. Med ett bekvämt och ergonomiskt säte får du alltid en fantastisk utsikt över de utmaningar som står framför dig, och känslan… den är fantastiskt!

Oavsett om du vill använda din ATV till nöje eller arbete så hanterar CFORCE serien de grövsta jobben och tar dig genom den tuffaste terrängen. Här väljer du mellan modeller från 400cc upp till 1000cc väl anpassade efter dina behov.

CFMOTOs kraftfulla UFORCE serie

ånga dagars arbete kräver en tuff, pålitlig och effektiv UTV för att klara av dagens utmaningar med både utrustning och passagerare. Med modern konstruktion, aerodynamiska egenskaper och tillbehör håller UFORCE serien dig i säkerhet och gör det enkelt att navigera i all slags terräng. UFORCE serien hanterar det tuffaste arbetet och tar dig snabbt och enkelt till nästa arbetsprojekt och alla dess utmaningar.

I UFORCE serien kan du räkna med stora kraftfulla och pålitliga UTV-maskiner, det enda som inte är stort och kraftfullt är priset…

CFMOTOs ZFORCE

CFMOTOs ZFORCE serie är fylld med de bästa side–by–side maskinerna inom branschen. Oavsett terräng antar ZFORCE serien utmaningen och ger dig både extrem körglädje som hjälp vid arbete. Här får du högpresterande side-by-sides som sträcker sig från 495cc till 1000cc och erövrar alla utmaningar du kan tänka dig.

Var och en av dessa maskiner är utformad för att ge dig överlägsen hantering och oöverträffad prestanda, oavsett om du kör i vägspåret eller skapar din egna väg. ZFORCE serien ger aldrig upp och banar väg för äventyr!
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram