Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Marint

Vi är återförsäljare av båtar, båtmotorer, reservdelar och tillbehör. Allt för båtlivet hittar du hos oss på Utterströms.

Fritidsbåtar från kända tillverkare

Vi är återförsäljare av båtar tillverkade av Ockelbo, Uttern, Linder och Sandström. Du hittar mer information om tillverkarens båtar och båtmodeller under respektive hemsida. För mer information eller hjälp av modell, fråga oss så hjälper vi dig på rätt väg.
Till båtarna

Båtmotorer i alla storlekar och modeller

Utterströms i Skellefteå säljer båtmotorer i alla storlekar och modeller från Mercury, Honda och Evinrude. Mercury utombordare är fyllda med finesser och berömda för sina mjuka, smidiga gångegenskaper och den tysta prestandan. Honda har utombordare från 2,3 till 250 hästkrafter. Utombordarna från Evinrude är bland de mest innovativa och miljövänliga på marknaden
Visa mig mer

Allt för båten

Utterströms i Skellefteå säljer båttillbehör, flytvästar och reservdelar bl.a från Byggplast och Baltic.
Vi är återförsäljare i Skellefteå av båttillbehör, flytvästar och reservdelar till bl.a båtmotorer och båttrailers
Visa tillbehör

Batterier från Sveriges ledande batterikedja

Endast produkter av den högsta kvalitén. Sveriges mest kompletta leverantör av batterier! Batteribolaget har stark närvaro både lokalt via sina återförsäljare samt sina egna butiker. Inac och Batteribolaget har tillgodosett Sverige med batterier sedan 1961 och säljer, servar och installerar allt inom batterier och strömförsörjning.
Visa mig mer
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram