Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Åkgräsklippare

Åk-gräsklippare

En åkgräsklippare gör att jobbet både går fortare och blir roligare.

Åkgräsklippare från kända tillverkare

Vid större tomter eller anläggningar är åkgräsklippare ett mycket bra alternativ. Den breda klippbredden och effektiviteten hos en åkgräsklippare gör att jobbet både går fortare och blir roligare.

Vi har robusta, mångsidiga & lättkörda åkgräsklippare idealiska för alla gräsmattor. Beroende på hur stor en gräsmatta är kan en åkgräsklippare nästan vara en nödvändighet. Är du husägare med stora gräsmattor att klippa hjälper en åkgräsklippare dig med ditt arbete och låter dig klara av det snabbt och smidigt. Till flera modeller finns dessutom tillbehör att montera om så önskas. Sopvals, snöblad, släp och mossrivare är tillbehör som låter dig dra nytta av din åkare året om.

Modeller

Är din åkgräsklippare dessutom utrustad med bakvagnsstyrning kommer den också vara lätt att manövrera runt ömtåliga rabatter och annat som absolut inte får klippas ner.

Besök gärna vår butik så hjälper vi dig hitta rätt modell för dina behov. Vi visar ett begränsat urval här - kontakta din oss på Utterströms så får du även veta vilka maskiner som finns i butiken!
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram