Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

Skog & Trädgård

Vårt sortiment inom Skog & Trädgård består av allt från gräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare, snöslungor, motorsågar, häcksaxar, trimmers, röjsågar och lövblåsare. I vårt produktprogram finner du några av de största varumärkena på marknaden som Stihl, Stiga, Husqvarna, Klippo etc.

Gräsklippare

Hur ser din gräsmatta ut? Vill du ha en robotgräsklippare, en gåbakomgräsklippare eller en åkgräsklippare? Hos oss kommer du garanterat hitta det du behöver.

Trött på att släpa omkring på en tung och krånglande gräsklippare varje vecka från juni till september? Då är robotgräsklipparen lösningen så länge dina gräsmattor är någorlunda sammanhängande och inte har alltför branta lutningar. En robotgräsklippare kan även vara bra för dig som är gräsallergiker.
Vi kan gräsklippare

Skog & Mark

I vårt sortiment hittar du röjsågar, motorsågar, vedklyvar, tillbehör och skydd. Allt från de bästa varumärkena. Oavsett om du har en stor trädgård eller om du är skogsägare och behöver utrustning för att fälla träd så har vi det du behöver.

Vi har marknadens bästa motorsågar. Ska du röja några träd i din trädgård eller behöver du en proffsmaskin för att avverka skog? Vi har motorsågar för dig som är konsument och för dig som är yrkesverksam inom skog.
Visa mig mer

Vinter & Snöredskap

Har du vad du behöver för att kunna skotta bort all snö? Om inte så hittar du alla redskap du behöver, här hos oss!

I vårt avlånga och kalla land kan vi ofta under vintermånaderna få vara med om hel del snö. Snön kan vara fin att titta på, samtidigt som den kan vara en riktig plåga och man inte har rätt snöredskap. Då är frågan - har du allt du behöver för att kunna hålla snön borta? Om inte så hittar du alla olika redskap du behöver här hos oss.
Snöslungor

Tillbehör, kläder, oljor
batterier & bränsle

Är du jordbrukare, lastbildförare, hantverkare, industriarbetare eller kanske mekaniker? Det spelar absolut ingen roll, hos oss hittar du arbetskläder som uppfyller dina behov, oavsett yrke.

Om du inte hittar det du söker här på hemsidan så kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig! Vi har det mesta du kan tänkas behöva inom skog och trädgård.
Visa mig mer
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram