Allt för båten

Utterströms i Skellefteå säljer båttillbehör, flytvästar och reservdelar bl.a från Byggplast och Baltic.
Vi är återförsäljare i Skellefteå av båttillbehör, flytvästar och reservdelar till bl.a båtmotorer och båttrailers

Tillbehör & Reservdelar

Vi har alla tänkbara tillbehör du behöver till din båt, oavsett om det är en eka eller en stor motor- eller segelbåt. Förutom alla de hundratusentals båtartiklar vi har i vår butik kan vi på grund av vår erfarenhet bjuda på mängder av inspiration, råd och tips för ett roligare båtliv.

Allt från ankare, ankarspel och kätting. Bojar, bergskilar, fendrar och ryckdämpare. Allt du behöver för att lägga till vid bryggan. Pumpar, tankar och ventilatorer. Spisar, varmvattenberedare och kylskåp för bekvämligheten ombord. Återförsäljare för Byggplast & Båtprylar som genom åren vuxit till en av de största leverantörerna av båttillbehör till den marina fackhandeln.

Baltic Lifejackets Sweden

Vi älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra. Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare.

Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. Under mer än 30 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder.

Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.