Besöksadress: Svedjevägen 1 - Telefon: 0910-155 80

CF Moto

Försäljning-Service-Tillbehör

CFORCE 520

Nya CFORCE 520 erbjuder mängder av förbättringar för dig som förare! Med förfinad fjädring och en mer komfortabel sits färdas du bekvämt över alla ojämnheter i terrängen. Den beprövade och kraftfulla motorn ser tillsammans med det förbättrade chassit till att du klarar varje uppdrag med bravur. En rejält förbättrad svängradie ser till att även arbete i tät skog blir till en lek.

Industriell godkänd vinsch och dragkrok hjälper dig att hantera alla typer av jobb! Finns i både lång och kort version. Tillgänglig i en snygg lackerad orange eller röd färg och är utrustad med servostyrning (EPS) som standard.

Pris från: 80 900:-

KONTAKTA OSS

CFORCE 625

Nytt för 2024 är att CFORCE 625 kommer standardutrustad med elektroniskt gasreglare och bakre differentialspärr. Med sin kraftfulla motor på 580cc, förbättrade fjädring och rejäl markfrigång kommer den ge dig en fantastisk upplevelse vare sig det handlar om lek eller arbete. CFORCE 625 erbjuder en perfekt mix av kraft, design och utrustning som får konkurrenterna att blekna.

CFORCE 625 kommer med CFMOTO vindruta som standard som skyddar dig mot väder, vind och andra föremål vid körning i skog och på väg.

Pris från: 90 900:-

KONTAKTA OSS

CFORCE 850 GREY EDITION – 2024

Mer kraft, mer avancerad teknik och en outspädd dos off-road-glädje till ett oslagbart pris.
Nya CFORCE 850 GREY EDITION lämnar inget att önska, och inte heller ett hål i plånboken.

Avsevärt högre maxeffekt och snävare svängradie än tidigare modell.

Pris: 121 900:-

KONTAKTA OSS

UFORCE 600

Mångsidig, kapabel och kraftfull! Med UFORCE 600 har CFMOTO ritat om kartan över vad du kan förvänta dig av en UTV. Den öppna och väl tilltagna hytten gör att du obehindrat tar dig i och ur maskinen under arbetsdagens alla stopp. Fullmatad med smarta funktioner och med en rejäl lastyta har CFMOTO skapat en ultimat och pålitlig arbetskamrat i alla väder.

Maskinen levereras med tak och EPS som standard. Finns i färgerna Twilight blue, Tactical green och Desert tan.

Pris: 139 900:-

KONTAKTA OSS
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram