Trött på gräsklippningen? Skaffa en robot!

Vi erbjuder installation vid försäljning av robot, kontakta oss för mer info.

Trött på att släpa omkring på en tung och krånglande gräsklippare varje vecka från juni till september? Då är robotgräsklipparen lösningen så länge dina gräsmattor är någorlunda sammanhängande och inte har alltför branta lutningar. En robotgräsklippare kan även vara bra för dig som är gräsallergiker.

Husqvarna Automower

I över 20 år har Husqvarna arbetat med att utveckla robotgräsklippare. Denna enorma erfarenhet i kombination med våra innovativa tekniska lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att Husqvarna Automower® hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet.

Stihl iMow

Tid är en ständig bristvara i vårt moderna samhälle och mycket dyrbar. Med våra nya och ovanligt intelligenta robotar som RMI 632 P, får du tid över. Det är därför du som bestämmer när din iMow skall klippa. Lägg upp klippschemat så att den arbetar när du inte är hemma eller när du sover. Och med den enkla och intuitiva menyn är det superenkelt. Enkelt uttryckt: Du njuter av din fritid och trädgård och iMow gör jobbet.

Låt Honda Miimo sköta gräsmattan.

Det spelar ingen roll om din trädgård består av en enkel gräsmatta eller ett mer komplext område med rabatter, ojämn mark eller t.o.m. sluttningar. Miimo kan hjälpa dig att få en perfekt gräsmatta – så att du får mer tid över till att göra det du verkligen gillar.

STIGA Autoclip

STIGA Autoclip robotgräsklippare har en solid metallkniv som i kombination med den senaste tekniken ger dig noggrann klippning och en frisk gräsmatta – med minimalt arbete. Robotgräsklipparen kan användas i trädgårdar i olika storlekar, i trånga utrymmen och i lutningar på upp till 45 %.